Jídelní lístek

Pondělí 25. 5. 2020
Polévka: pórková (A: 01a, 03, 07)
Oběd: přírodní kuřecí plátek, vařený brambor, okurkový salát, mléko, ovocný čaj (A: 01a, 07)

Úterý 26. 5. 2020
Polévka: hovězí rychlá (A: 09)
Oběd: buchtičky s krémem, banán, ochucené mléko, čaj se sirupem (A: 01a, 03, 07)

Středa 27. 5. 2020
Polévka: babiččina bramboračka (A: 01a, 07, 09)
Oběd: pečené kuřecí stehýnko, dušená rýže, kompot, bylinkový čaj (A: 01a, 07)

Čtvrtek 28. 5. 2020
Polévka: zeleninová s bulgurem (A: 01a, 09)
Oběd: dušené hovězí maso, rajská omáčka, kolínka, jablko, ovocný džus (A: 01a, 09)

Pátek 29. 5. 2020
Polévka: s červenou čočkou (A: 01a)
Oběd: holandský řízek, bramborová kaše, sterilovaná okurka, mléko, čaj s citronem (A: 01a, 03, 07)


Jídla obsahují alergeny, jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem.
Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
01a Obiloviny - pšenice
01b Obiloviny - žito
01cObiloviny - ječmen
01d Obiloviny - oves
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
55 Obiloviny - špalda
56 Obiloviny - karnut
57 Obiloviny - hybridní odrudy
61 Skoř. plody - mandle