Jídelní lístek

Pondělí 20. 1. 2020
Polévka: s krupicí a vejcem (A: 01a, 03, 09)
Oběd: kuřecí maso na paprice, těstoviny, jablko, ovocný čaj (A: 01a, 03, 07)

Úterý 21. 1. 2020
Polévka: s játrovými nočky (A: 01a, 03, 09)
Oběd: kovbojské fazole, chléb, müsli tyčinka, bylinkový čaj (A: 01a, 01b, 01d)

Středa 22. 1. 2020
Polévka: zeleninová s kuskusem (A: 01a, 09)
Oběd: segedínský guláš, houskový knedlík, mandarinka, čaj se sirupem (A: 01a, 03, 07)

Čtvrtek 23. 1. 2020
Polévka: rybí krémová (A: 01a, 04, 07, 09)
Oběd: krůtí maso pečené s kořenovou zeleninou, vařený brambor, jablko, mléko, čaj s citronem (A: 09)

Pátek 24. 1. 2020
Polévka: česneková (A: 01a, 03)
Oběd: hovězí roštěná, dušená rýže, jogurt, ovocný čaj (A: 01a, 07)


Jídla obsahují alergeny, jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem.
Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
01a Obiloviny - pšenice
01b Obiloviny - žito
01cObiloviny - ječmen
01d Obiloviny - oves
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
55 Obiloviny - špalda
56 Obiloviny - karnut
57 Obiloviny - hybridní odrudy
61 Skoř. plody - mandle