Jídelní lístek

Pondělí 21. 1. 2019
Polévka: hrachová (A: 01a)
Oběd: rybí karbanátek, vařený brambor, okurkový salát, mléko, čaj s citronem (A: 01a, 03, 04, 07)

Úterý 22. 1. 2019
Polévka: zeleninová s jáhly (A: 09)
Oběd: kuřecí maso na paprice, houskový knedlík, jablko, ovocný čaj (A: 01a, 03, 07)

Středa 23. 1. 2019
Polévka: frankfurtská (A: 01a)
Oběd: krupicová kaše sypaná kakaem a maštěná máslem, banán, ochucené mléko, čaj se sirupem (A: 01a, 07)

Čtvrtek 24. 1. 2019
Polévka: hovězí s mušličkami (A: 01a, 03, 09)
Oběd: kuličky z mletého masa, rajská omáčka, dušená rýže, mandarinka, ovocný čaj (A: 01, 09, 07, 03)

Pátek 25. 1. 2019
Polévka: cibulová s vaječnou jíškou (A: 01a, 03, 07)
Oběd: pečené vepřové maso, dušené fazolky, vařený brambor, jablko, mléko, čaj se sirupem (A: 01a, 07)


Jídla obsahují alergeny, jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem.
Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
01a Obiloviny - pšenice
01b Obiloviny - žito
01cObiloviny - ječmen
01d Obiloviny - oves
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
55 Obiloviny - špalda
56 Obiloviny - karnut
57 Obiloviny - hybridní odrudy
61 Skoř. plody - mandle