Jídelní lístek

Pondělí 19. 4. 2021
Polévka: zeleninová s tarhoňou (A: 01a, 09)
Oběd: kuřecí na paprice, těstoviny, jablko, čaj s bylinkovým sirupem (A: 01a, 03, 07)

Úterý 20. 4. 2021
Polévka: celerová (A: 01a, 07, 09)
Oběd: holandský řízek, vařený brambor, meruňkový kompot, černý čaj s citronem (A: 01a, 03, 07)

Středa 21. 4. 2021
Polévka: kuřecí nudlová (A: 01a, 03, 09)
Oběd: hrachová kaše s párkem, chléb, ster. okurka, heřmánkový čaj

Čtvrtek 22. 4. 2021
Polévka: česnečka (A: 01a, 03)
Oběd: mexický guláš, dušená rýže, rakytníkový čaj (A: 01a, 07)

Pátek 23. 4. 2021 
Polévka: z rybího filé (A: 01a, 07, 09)
Oběd: přírodní vepřový plátek, vařený brambor, mléko, čaj ovocínek (A: 01a, 07)


Jídla obsahují alergeny, jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem.
Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
01a Obiloviny - pšenice
01b Obiloviny - žito
01cObiloviny - ječmen
01d Obiloviny - oves
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
55 Obiloviny - špalda
56 Obiloviny - karnut
57 Obiloviny - hybridní odrudy
61 Skoř. plody - mandle