Jídelní lístek

Pondělí 17. 2. 2020
Polévka: krupicová s vejci (A: 01a, 03, 09)
Oběd: vepřová kotleta po srbsku, vařený brambor, jablko, mléko, vitamínový nápoj (A: 01a, 07)

Úterý 18. 2. 2020
Polévka: zeleninová s kuskusem (A: 01a, 09)
Oběd: hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, mandarinka, ovocný čaj (A: 01a, 03, 07, 09)

Středa 19. 2. 2020
Polévka: kuřecí s písmenky (A: 01a, 03, 09)
Oběd: hrachová kaše s opečenou šunkovou klobásou, sterilovaná okurka, chléb, čaj se sirupem (A: 01a)

Čtvrtek 20. 2. 2020
Polévka: květáková (A: 01a, 07)
Oběd: holandský řízek, vařený brambor, kompot, mléko, bylinkový čaj (A: 01a, 03, 07)

Pátek 21. 2. 2020
Polévka: bramborová nezahuštěná (A: 09)
Oběd: vepřová játra na cibulce, dušená rýže, jogurt, ovocný čaj (A: 01a, 07)


Jídla obsahují alergeny, jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem.
Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
01a Obiloviny - pšenice
01b Obiloviny - žito
01cObiloviny - ječmen
01d Obiloviny - oves
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
55 Obiloviny - špalda
56 Obiloviny - karnut
57 Obiloviny - hybridní odrudy
61 Skoř. plody - mandle